YLE:lle on syytä antaa tunnustusta kun on aihetta, nyt on. Tänään 23.10. TV2:n raportti finanssialan röyhkeydestä ja ahneudesta oli läpitunkevan perustellinen. Valitettavasti se päättyi toteamaan, ettei presidentti Obaman hallinto ole edellistään parempi. Samat veivarit ja huijarit ohjeevat nyt B.Obamaa, jotka hallitsivat Georg W.Bushia.

Uskomaton Amerikka, jossa nyt tuhannet toteuttavat unelmaansa telttakylssä. Miljoonilta on asunnot viety, vuosien 2008-2009 ahneuden kuplan puhkeamista maksavat pieni- ja keskituloiset ihmiset molemmin puolin Atlantia. 

Suomessa päivän puhe on kääntänyt ihmisten mielet Kreikkaan. Valtio otti viime vuonna velkaa 8 500 miljoonaa euroa, tänä vuonna vähintään 7300 miljoonan euron velanotto ei johdu Kreikasta vaan amerikkalaisten sijoituspankkiirien huijauksesta. Tätä huijausta tukevat USA:n "huippuyliopistot" kuten Harvard, jonka taloustiede ovat "osa ongelmaa".  Kreikan menot tulevat myöhemmin kansan kukkarosta maksettaviksi heikentyneinä paveluina, korkeimpian veroina ja maksuina.

Nyt Suomessa valtio vähentää tukeaan kunnille, 630 miljoonaa euroa on kirjattu vähennystä hallitusohjelmaan. Kunnat leikkaavat palveluistaan - Kotkassa kaupunginjohtaja parantaa taloutta lopettamalla kolme koulua.

"Occupy Wall Street" on amerikkalaisten hätähuuto ja amerikkalainen sovellutus Arabikadusta. Toivoa sopii, myös eurooppalaisten tähden, että liike menestyy!