Helsingin kokoomusjohto on ajamassa Sipoosta kaapatun Östersundomin Kapellvikenin rakentamista. Näppärästi on todettu sivulauseessa, että se on ehtona Sipoonkorven rauhoittamiseksi rakentamiselta.

Tämän päivän valtamedia kertoo "Vihreät kavahtavat Lehtomäen Natura-puheita". Kavahtamainen ei riitä ja sekin on pantu Vihreän puolueen varpauheenjohtajan Puoskarin suuhun. Lehtomäki on valitettavasti lausunnollaan tehnyt vahinkoa luonnonsuojelulle. - jälleen kerran.

Helsingissä puoluevihreillä on keskeisin asema heti kokoomuksen jälkeen. Valtuuston puheenjohtaja ei ole julkisesti ottanut kantaa, sosialidemokraattinen apulaiskaupunginjohtaja kyllä on torjunut hanketta.

Helsingin kaupungin johtavat puoluevihreät voimat ovat hiljaa, hallituksen sisällä ei keskustella Natura -alueiden merkityksestä, Pallakselle ajetaan suurhotellia ja pieniin eteläsuomalaisiin kansallispuistoihin metsästystä.

Jämäkkyyttä puoluevihreät, ottakaa asia esille maan hallituksessa ja Helsingin kaupunginvaltuustossa - ainakin siellä Paavo Arhinmäki sen ottaa.