Reilu tunti kului Bella Centerin neuvotteluhuoneen vaiheilla, jossa presidentti Obama neuvotteli lopputulosta Japanin pääministerin, Brasilian presidentti Lulan ja EU:n kanssa. Mukana oli myös pääministeri Brown ja Intian pääministeri.

 Neuvotteluhuoneesta tuli ensin ulos väsyneen näköinen Barak Obama seurueineen. Jokaista vähänkään nimekkäämpää presidenttiä ja pääministeriä seurasi tiedotusvälineiden ja turvamiesten "laahus". Pisin ja tihein niistä oli tietysti presidentti Obamalla. Vähäinen ei ollut myöskään presidentti Sarkozyn ja liittokansleri Merkelin yhteinen "laahus" eilen iltapäivällä. Heidän perässään ja ympärillään parveili kymmeniä televisiokameroita ja journalisteja.
 
Tänään kello 12.20 Suomen aikaan kaikki on avoinna. Presidentti Obaman puhetta odotetaan ja hänellä kerrotaan olevan taskussaan "uusi" avaus. Nyt on viimeinen hetki, että valtioiden päämiehet; Kiinan pääministeri, Yhdysvaltain presidentti, Intian pääministeri, Brasilian presidentti, EU:n edustajana Ruotsi sekä Venäjän presidentti pääsevät planeetan tulevaisuuden kannalta välttämättömään sopuun.