Nyt perussuomalaisten - ennen demarien - ajattelija ja koordinaattori Matti Putkonen toteaa, ettei "nyt ole ilmaston- eikä ympäristönsuojelun aika". Elämme siis todellakin taantumuksen aikaa. Putkosen teesi on ilmastonmuutoksen ja ympäristömantran unohtaminen. Aika on todella taantumuksen ja älyllisen etsyksissä olon aikaa!

YLE:n ohjelmassa "keskusteltiin" degrowthista (28.9.), asiantuntijana Matti Putkonen! Ympäristöliikettä vihakohteena pitävä mies, joka pettyi entisen puolueensa vihreyteen ja siirtyi enemmän ruskean ja mustan alueelle. Uuden puolueensa vuoden 2011 talousarvion ryhmäpuheenvuorossa todettiin IPCC "korruptoituneeksi" ja "huijaukseksi". Todella alhaisinta puhetta, mitä voi kuvitella: kaikkien käytettävissä oleva tieto ja totuudellisuus on unohdettu!

Nyt perussuomalaisten - ennen demareiden - ajattelija ja koordinaattori M- Putkonen toteaa "nyt ei ole ilmaston- eikä ympäristönsuojelun aika". Elämme tosiaan taantumusken aikaa. Putkonen vaatii ilmastonmuutoksen ja ympäristön unohtamista. Ajassa on entistä enemmän älyllistä eksyksissäolemista.