Yleisradion ja sen kilpailijoiden moniottelua on seurattu parin vuoden ajan. Nyt YLE:n vastustajat ovat voineet huokaista ja tilanne on rauhallisempi - onhan YLE:n tulevaisuus muutenkin epävarma. Ministeri Linden (kok.) suuteli YLE:n rahoitusratkaisun reilusti yli vaalien ulottuvaan uneen.

Ongelmana YLE:llä on tulorahoitus. Eduskuntavaalien vuoksi se on ensi kesään saakka epävarmaa, televisiolupia lunastetaan entistä vähemmmän ja TV-ojelmia katsotaan aina enemmän tietoverkosta.

Sittemmin kiitetty toimitusjohtaja Junger sai kenkää - erityisesti YLE:n hallituksen puheenjohtaja Neilimo kiitti Jungeria - ja valitsi hänen tilalleen Nokian miehen.

Nyt Neilimo esittää YLE:n pilkkomista. Hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Sasi (kok.) ei suoranaisesti peesaa, kuitenkin hän on valmis "selvityttämään".

YLE:n amputointi on estettävä. Pikkusormeakaan ei tule antaa. Muuten menee koko käsi. Amputointi etenee, jos alkuun päästetään.

YLE on kansallisomaisuuttamme, merkittävin kulttuurin tuottaja. Se on säilytettävä ja sen tuloongelmat on ratkaistava. Tämän ovat eduskuntaryhmät - kaikki - Linnilän (kesk.)  toimikunnassa.

SDP:n tulee unohtaa Jungner -kauna ja keskustan lautakasa -ohjelmat. YLE on pelastettava!