Yle jaksaa tuottaa hyviä ohjelmia, joita sitten sijoitetaan myöhäisillaksi, eivät häiritse hotdoginpurijoiden mielenrauhaa. Tällainen oli taannoin puolen yön aikaan esitetty ranskalainen Afganistan -dokumentti, samoin tänään esitetty Obamavihaajat.

USA tuskin muuttuu yhden presidentin myötä, Bushismin  kasvualusta on edelleen tuoreen hedelmällinen. Tätä kuvaa tämäniltainen toimittaja Pesosen reportaasi.

Pesoselle kiitoksia, kuitenkin jutun perässä tilaajaksi ilmoitettiin YLE 1 Asiaohjelmat, jotenkin Pesonen retkahti "yhdeksi meistä" eli etelän henkisesti ja usein aineellisestikin köyhäksi, osattomaksi ja osaamattomaksi pyssynkantajaksi.

Todellakin Timo Peltonen (HS 28.1.) huomasi oikein, Pesonen oli mukana mm.  gorillahuumorissa. Tämän kuuli ja näki.

Terveydenhoitoa vastustavat valkoiseen köyhällistöön kuuluvat ovat oman huijauksensa uhreja. Mitä Goebbels sanoikaan, "mitä karkeampi valhe, sen helpommin siihen uskotaan".

USA:n terveydenhoitojärjestlmän kehittämisen vertaaminen Auschwitziin tai kuoleman paneeleihin on täysin tajuton ja pohjaa vailla oleva herja, Palinin arsenaalista.

Kaunista, asetta kantavaa, luonnolle ja ilmastonmuutokselle keskisormea näyttävää presidenttiä odotellessa - ehkä ja toivottavasti odottavan aika käy pitkäksi.